Meny
Vel side Mat og helse
Sagstadvegen 76 5918 Frekhaug
Telefon: 56 17 13 00 Send e-post til oss
Redaktør: Magne Lædre
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Pålogging heimesida
Pålogging heimesida - ansatte
Denne veka skal vi lage pastasalat med kylling og rullekake til dessert.

Denne veka skal vi lage heimelaga hamburger på skulekjøkkenet! Vi skal bake burgerbrød, lage burger av kjøttdeig og blande burgerdressing. Vi skal sjølvsagt ordne med salat, tomat og agurk til burgerane våre. 

Denne veka lagar vi til påskelunsj på skulekjøkkenet. Vi dekkar langbord, pyntar med påskeserviettar og lagar til fine påleggsfat. Vi skal bake ostebagettar, lage eggerøre, koke egg og lage jordbærsmoothie.

Denne veka skal alle få lage sin eigen porsjonspizza!

Denne veka er det salma curry og sjokoladekake på menyen.

Denne veka skal vi lære å lage vårrullar på skulekjøkkenet. Det blir heimelaga jordbær- is til dessert. Det er berre å gle seg!

Denne veka skal vi ha eigenvurdering i klasseromma. Møt til vanleg tid i klasserommet og ta med matpakke. Hugs opplada cromebook.

Denne veka bakar vi kanelknutar på skulekjøkkenet. 

Søndag 3. mars (siste helga i vinterferien!) er det fastelavn. Derfor blir det fastelavnsbollar på skulekjøkkenet veka før ferien. Vi bakar bollar og du kan ha krem, syltetøy og melisdryss på om du vil. Ta gjerne med matpakke som du kan ete før denne deilige desserten. Vi skal også lære litt om kvifor vi markerar fastelavn og kvifor vi et nettopp bollar med krem denne søndagen.

Denne veka blir det lasagne! Vi lagar også ein salat til.

Torsdag 6. februar er det Samefolkets dag og vi feirar med å lage finnbiff. Finnbiff er ein gryterett med reinskav (reinsdyrkjøtt) og vi skal lage potetstappe og koke grønnsaker til. 

Denne veka blir det innbakte pølser på skulekjøkkenet. Det blir to pølser pr person, så ta med meir mat om du vil.