Sagstad skule
Meny
Vel side
Mat og helse
Framside
Lukk
Om oss
Historie
Kontakt
Besøk oss
Framside
Info frå administrasjonen
Skulehelsetenesta
Trygt og godt skulemiljo
Mat og helse
SFO
FAU/SU
Skulekorpset
For barn i kommunen
Klasse 1
a
b
c
Klasse 2
a
b
c
Klasse 3
a
b
c
d
Klasse 4
a
b
c
Klasse 5
a
b
c
d
Klasse 6
a
b
c
Klasse 7
a
b
c
d
Sagstadvegen 76
5918 Frekhaug
Telefon: 56 17 13 00
Send e-post til oss
Redaktør
:
Magne Lædre
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Lim inn URL til ynskt seksjon i RSS lesaren din
Oppskrifter
Rullekake med bringebærsyltetøy
Pastasalat med rømmedressing
Hamburger
Glutenfrie rundstykke
Jordbærsmoothie
Ostebagettar
Eggerøre
Glutenfri pizzadeig
Porsjonspizza
Sjokolademuffins uten egg
Sjokoladekake i langpanne
Salma curry
Jordbær-is
Vårruller
Glutenfrie kanelknuter
Kanelknuter
Glutenfrie bollar
Fastelavnsbollar
Korleis koke grønnsaker?
Lasagne
Finnbiff med potetstappe
Glutenfrie innbakte pølser
Innbakte pølser
Laks og pasta i ostesaus
Nanbrød
Indisk kyllingsuppe
Glutenfri brownies
brownies
Steikt ris
kolakaker/brune pinner
peppernøtter
Glutenfrie peppernøtter
Glutenfrie brune pinner
Glutenfrie lussekatter
Lussekatter
Glutenfri paibunn
Sylta rødløk
Tacopai
Glutenfri fletteloff
Fletteloff
Favorittgrateng
Søtpotetfries
Fiskepinnar av laks
Korleis koke ris?
Wok med sursøt saus
Chili sin carne
Kyllingbollar med aioli-dipp
Korleis koke pasta
Søtpotetsuppe
Gulrotkake
Gulrotkake utan egg
Haustsuppe
Glutenfri focaccia
Focaccia
Blomkålsuppe
Glutenfrie horn med ost og skinke
Horn med ost og skinke
Grove rundstykke
Scones
Holidaydipp med grønsaker
Fleire dokument
Drag
0:00
/
0:00
Drag
Pålogging heimesida
Pålogging heimesida - ansatte
Veke 18
Denne veka skal vi lage pastasalat med kylling og rullekake til dessert.
Les meir
Veke 17
Denne veka skal vi lage heimelaga hamburger på skulekjøkkenet! Vi skal bake burgerbrød, lage burger av kjøttdeig og blande burgerdressing. Vi skal sjølvsagt ordne med salat, tomat og agurk til burgerane våre.
Les meir
Veke 15
Denne veka lagar vi til påskelunsj på skulekjøkkenet. Vi dekkar langbord, pyntar med påskeserviettar og lagar til fine påleggsfat. Vi skal bake ostebagettar, lage eggerøre, koke egg og lage jordbærsmoothie.
Les meir
Veke 14
Denne veka skal alle få lage sin eigen porsjonspizza!
Les meir
Veke 13
Denne veka er det salma curry og sjokoladekake på menyen.
Les meir
Veke 12
Denne veka skal vi lære å lage vårrullar på skulekjøkkenet. Det blir heimelaga jordbær- is til dessert. Det er berre å gle seg!
Les meir
Veke 11
Denne veka skal vi ha eigenvurdering i klasseromma. Møt til vanleg tid i klasserommet og ta med matpakke. Hugs opplada cromebook.
Les meir
Veke 10
Denne veka bakar vi kanelknutar på skulekjøkkenet.
Les meir
Veke 8
Søndag 3. mars (siste helga i vinterferien!) er det fastelavn. Derfor blir det fastelavnsbollar på skulekjøkkenet veka før ferien. Vi bakar bollar og du kan ha krem, syltetøy og melisdryss på om du vil. Ta gjerne med matpakke som du kan ete før denne deilige desserten. Vi skal også lære litt om kvifor vi markerar fastelavn og kvifor vi et nettopp bollar med krem denne søndagen.
Les meir
Veke 7
Denne veka blir det lasagne! Vi lagar også ein salat til.
Les meir
Veke 6
Torsdag 6. februar er det Samefolkets dag og vi feirar med å lage finnbiff. Finnbiff er ein gryterett med reinskav (reinsdyrkjøtt) og vi skal lage potetstappe og koke grønnsaker til.
Les meir
Veke 5
Denne veka blir det innbakte pølser på skulekjøkkenet. Det blir to pølser pr person, så ta med meir mat om du vil.
Les meir
Personvern og informasjonskapsler
- © Nyweb AS 2025
Denne nettsiden benytter cookies for en bedre brukeropplevelse.
Les mer