Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dager igjen til sommerferien::
19.06.2020 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommer!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Skolestart Kannik skole - uke 20

Vi ønsket alle elever velkommen tilbake til skolen i uke 20. 

Smitteverntiltak ble prioritert høyt og vi skal gjøre det vi kan for å oppfylle disse videre.

10. trinn startet mandag og har fått plan for alle dager fremover fremover.

9. trinn  startet onsdag kl. 08.15/08.30 og har fått plan for alle dager fremover.

8. trinn startet torsdag kl. 08.15/08.30 og har fått plan for alle dager fremover.

Ingen må gå inn i skolebygningen om morgenen. Eleven skal møte på oppmøtested tettest mulig på skolestart. De blir her hentet av lærer. Klassene vil ha egne timeplaner som er noe begrenset vedrørende tid på skolen. Det vil og bli ulikt start- og sluttidspunkt for klassene. Det vil også fremover bli en kombinasjon av skolearbeid hjemmefra og tid på skolen for elevene. Selv om vi ønsker at alle elever skal få mest mulig tid på skolen, må vi ta høyde for begrenset plass til alle elevene og ivaretakelse av smittevernregler. Klassene kommer ikke til å bli delt. Dette er innenfor gjeldende regelverk og veileder som gjelder for smittevern. Alle klasser vil bli ivaretatt slik at den anbefalte avstanden mellom elevene blir opprettholdt og eleven/klassene vil bruke egne inn- og utganger avhengig av hvor klasserommet er plassert. Kontaktlærer vil informere klassene om dette. Klassen bruker kun sitt klasserommet den tiden de er på skolen, og skal ikke gå mellom klasserom. Skolens personale vil gjennomføre kurs i smittevern. Det er videre montert opp Antibac dispensere sentrale steder i bygget, det vil også være egen Antibac i de rommene som benyttes. Alle elever vil bli lært opp i god håndhygiene. Det er styrket renhold på skolen. Egne rutiner for vasking og daglig rengjøring av flater,dørhåndtak, toaletter etc. er utarbeidet og utføres av renholdere eller brukere på skolen. Elever og voksne med forkjølelsessymptomer skal ikke komme på skolen. Elever som utvikler symptomer mens de er på skolen sendes hjem. 

- Vi ber dere legge merke til følgende:

- Kantinen vil være stengt frem til sommeren. Eleven skal ikke spise på skolen. Skolen slutter alle dager til lunsj 11.30. Eleven bør ta med egen drikkeflaske hver dag.

- Flere innerdører på skolen står åpne slik at kontaktflater unngås

- Hver elev har sin egen pult med god avstand til neste elev

- Hver elev bruker samme pult og stol hele dagen, utstyr skal ikke deles

- Elever og ansatte skal til enhver tid bestrebe en meters avstand

- Hold avstand til hverandre/de du ikke går i klasse med

- Håndvask: Eleven vasker hender før de drar til skolen. Håndvask ved ankomst til skolen, og etter friminutt 

• Det er viktig at eleven har med det materiellet det er behov for, elevene får ikke dele på materiell. Ytterklær, ransler og annet eleven har med skal oppbevares på på/ved egen pult. Det ikke garderober på skolen i denne perioden.

• De må ha med:

Oppladet Chromebook

Bøker til de fag de skal ha samme dag (se ukeplan/timeplan). Elevene får ikke benytte bokskapene/hyllene sine

Pennal med nødvendige skrivesaker

Egen drikkeflaske

Lurt å ha med:Håndkrem for sart hud. Det blir mye håndvasking og noe spriting av hender i denne perioden.

Når skal elever og ansatte møte på skolen?

Elever og ansatte skal komme på skolen:

Når de ikke har symptomer på sykdom.Ved gjennomgått luftveisinfeksjon kan ungdommer og ansatte komme tilbake etter at de har vært symptomfrie i 1 døgn.Hvis en i husstanden har symptomer på luftveisinfeksjon, men ikke bekreftet covid-19, skal eleven og den ansatte møte på skolen som normalt. Disse skal imidlertid gå hjem fra skolen dersom de får symptomer (se under).Elever og ansatte med typiske symptomer på pollenallergi (kjent pollenallergi, rennende nese med klart nesesekret, rennende/kløende øyne) kan møte på skolen. Når skal elever og ansatte ikke møte på skolen?Det er viktig at elever, foresatte og ansatte får tydelig beskjed og forstår grunnen til at elever med symptomer ikke skal møte på skolen.

Elever og ansatte med luftveissymptomer:

Elever og ansatte skal selv med milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse, ikke møte på skolen. De skal holde seg hjemme til de har vært symptomfrie i 1 døgn.Elever eller ansatte som har bekreftet Covid-19:Skal være i isolasjon. Det er helsetjenesten som beslutter hvem som skal være i isolasjon og hvor lenge, etter råd gitt av Folkehelseinstituttet (se www.fhi.no). Retningslinjer til forskrift som regulerer isolasjon er gitt av Helsedirektoratet.Elever eller ansatte som er nærkontakter/husstandsmedlem til en person med bekreftet covid-19:Skal være i karantene. Det er helsetjenesten som beslutter hvem som skal være i karantene og hvor lenge, etter råd gitt av Folkehelseinstituttet (se www.fhi.no).

Retningslinjer til forskrift som regulerer karantene er gitt av Helsedirektoratet.

Oppsummert: Syke personer skal ikke være på skolen (se veileder for utdypende informasjon) - god håndhygiene og godt renhold - redusert kontakt mellom personer og minst en meter avstand.

Veileder smittevern.