Meny
Velg klasse/område Forside
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Dager igjen til juleferien::
20.12.2019 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God jul!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Frist for påmelding til audition og audition til skoleballet er utsatt.

Frist er nå satt til 6. desember.

Vi håper på mange gode innslag, flinke talere og gode konferansierer.Påmelding til rektor (skriftlig).


Kannik skole har igjen svært gode resultater på de nasjonale prøvene.

Vi ser at Kannik løfter eleven fra 8. til 9. trinn på en enestående måte, på tross av at elevene på 8. trinn ikke kommer til oss med høyest score.

Gratulerer til elever, lærere/ansatte og foreldre!

Her kan du lese mer og se flere resultater på nasjonale prøver.


På nyåret starter ungdom og fritid i Stavanger kommune et nytt tilbud som heter Bakgården Ung.

Bakgården er en allerede etablert tilrettelagt fritidsklubb for ungdom mellom 16 og 25. Nå ønsker vi å starte et tilbud for ungdom mellom 13 og 16 år i tillegg. Her følger informasjon om dette tilbudet.

Bakgården Ung er for ungdom mellom 13 og 16 år bosatt i Stavanger kommune. Dette vil være en tilrettelagt fritidsklubb for de ungdommene som av ulike grunner er mye alene, kjenner på ensomhet og strever i forhold til det sosiale og å ha/få venner. Det er for de ungdommene som ikke benytter seg av andre fritidstilbud og kjenner behov for økt sosial aktivitet for å bedre sin psykiske helse. På Bakgården Ung vil det være fokus på et inkluderende fellesskap, trivsel og mestring samt praktiske, sportslige og kulturelle opplevelser. Ungdommene skal være med å forme utviklingen av tilbudet og har stor påvirkningskraft på hvordan tilbudet vil bli seende ut.   

Når: Annenhver fredag (partallsuker) fra 17 – 20.00 / 18.00 – 21.00.  

Hvor: Kyviken ungdomshus. Kyviks vei nr 6, 4014 stavanger Innhold: Klubbkvelden starter med fellesleker for å bryte opp isen og for å bli bedre kjent.  Deretter står middag på programmet før det blir nye aktiviteter.   Disse aktivitetene vil kunne være rebus, PlayStation turnering, karaoke, andre konkurranser og leker, filmkveld, brettspill, bowling, teater, klatring, kampsport, quiz, båltur, curling, bading, skøyter, temakvelder (Halloween, bad taste, pyjamas party, jente/guttekveld osv.)

OPPSTART: FREDAG 24. JAN 2020


Stavanger kommune har laget en veileder for skoler og foresatte når elever har et for høyt skolefravær.

Veilederen finner du ved å trykke her.


Påmeldingsinformasjon vil komme til foresatte via klassekontakt/fau.

Vi gleder oss!


KFU (Kommunalt foreldreutvalg), sammen med SBF (Stavangerbarnehagenes Foreldreforening) og STL (Samarbeidsråd for tros- og livssynssamfunn) inviterer minoritetsspråklige foreldre i Stavanger, Rennesøy og Finnøy til informasjonsmøte «Barn som trives lærer mer, skolen og barnehagen trenger deg».

Dere vil få høre om foreldremedvirkning i skole og barnehage, hvordan foreldre kan involvere seg og hva skolen og barnehagen kan hjelpe med.  

Det vil arrangeres to møter med samme innhold, et 19. november på Johannes Læringssenter og et 02. desember på Kvernevik skole.

Det vil bli tolket til arabisk, dari, polsk, somali og spansk. Møtene varer fra 18.00-20.30 og det vil bli servert mat fra Zouq.

Trykk på vedleggene til høyre for å lese mer.

Påmelding til kfu@stavanger.kommune.no  


Det har dessverre vært tyverier fra skolen i det siste. Personer utenfra har kommet seg inn i skolebygget og tatt klær og gjenstander. Vi ber alle elever være oppmerksomme og varsle vakter/voksne hvis de ser uvedkommende. Ingen andre enn skolens elever har lov å oppholde seg på skoleområdet i skoletiden.

Fra tid til annen forsvinner det også sykler fra sykkelparkeringene. Ofte er det sykler som ikke er låst som blir tatt. Vi har tatt stikkprøver på dette og ser at 20-30 prosent av alle syklene på Kannik er IKKE låst.

Husk å låse sykkelen din!


Vet du hva ungdommen din gjør på internett?

Krisesenteret i Stavanger inviterer til åpent kurs for ungdomsforeldre om utfordringer knyttet til ungdommers bruk av sosiale medier. Norske barn og unge er blant de mest digitale i verden, men foreldrene vet ofte lite om hvordan de bruker nettet. En ny studie blant norsk ungdom rapporterer 38 % av jentene og 20 % av guttene har blitt utsatt for nettovergrep, eller digital vold.

Tid: Onsdag 27.11 klokken 18.30 – 20.00

Sted: Sølvberget, møteplassen 1. etasje

Påmelding: Via www.stavanger.kommune.no, eller e-post til ine.lea@stavanger.kommune.no

Trykk på "Les mer" for mer info.


I går gikk den første purringen ut fra det nye utlånssystemet. Dette blir ikke styrt av bibliotekar, men kjøres automatisk alle hverdager. Det er stort sett elevenes "skolemail" som brukes, så det er viktig å følge med der.

Sjekk gjerne innleveringsfristen på bokmerke, og lever før purringen kommer;)


Skoleruten for 2020/2021 er nå vedtatt i driftsstyret.

Skoleruten ligger til høyre på siden under "SKOLERUTER".


Stavanger Turistforening arrangerer for 62 gang Skiskole i Sirdalen og Stavtjørn.

Vår skiskole består av kurs innen alpint, snowboard og langrenn.

I år gir vi bort 50 plasser til barn/unge der foreldrene ikke har mulighet til å betale deltakeravgiften. Denne muligheten skyldes at vi har fått støtte fra Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom. En plass på skiskolen inkluderer brett- eller skiutstyr, hjelm, heiskort, instruktører og transport. Personlig utstyr og mat må deltakerne ordne selv https://skiskolen.dnt.no/praktisk-informasjon/ Aldersgrense på skiskolen er 8-15 år. Vi kan ta med eldre barn opp til 18 år, men disse blir da satt inn i et parti med voksne.Dato for skiskolen er 8-9. februar eller 15-16. februar (ikke overnatting, dagstur med buss)Oppmøte er ved Forus Travbane begge dager kl. 0800 for levering og kl. 1730 for henting

 Mer info om skiskolen finner du her: https://skiskolen.dnt.no/  

Klikk på lenke for å komme til søknadsskjema: http://bit.ly/GratisSkiskole2020

Søknadsfrist: 12. januar 2020 Du vil få tilbakemelding om du har fått plass eller ikke på e-post innen 17. januar.