Meny
Velg klasse/område Forside
Artikkel
Vedlegg til artikkel
Plakat
Besøksadresse St. Svithunsgt. 40 A 4009 Stavanger Telefon: 51 51 72 50 Send oss e-post
Postadresse Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Redaktør: Finn Lea (rektor)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Dager igjen til juleferien:
18.12.2020 kl 12:00
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommer!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Bakgården ung

Nytt bydekkende og gratis fritidstilbud i Stavanger kommune For deg mellom 13 og 16 år. 24. jan starter ungdom og fritid i Stavanger kommune et nytt tilbud som heter Bakgården UNG.

Bakgården er en allerede etablert fritidsklubb for ungdom mellom 16 og 25 år. Bakgården UNG er et litt annerledes fritidstilbud for ungdommer mellom 13 og 16 år.

Det er for de ungdommene som av ulike grunner er mye alene, kjenner på ensomhet og strever med det sosiale og å ha/få venner. Det er for de ungdommene som ikke benytter seg av andre fritidstilbud og kjenner behov for økt sosial aktivitet for å bedre sin psykiske helse. Her kan du komme og føle deg inkludert og at du trives slik du er. Du får prøve, oppleve og mestre ulike aktiviteter. Du er med andre ungdommer. I tillegg er du alltid sammen med voksne som heier på deg

Fokus på Bakgården UNG: -      Inkluderende fellesskap -      Trivsel -      Samhold -      Lære nye ting -      Mestring -      Praktiske, sportslige og kulturelle opplevelser

Hit kan du komme å ha det kjekt, få nye venner, være med trygge ledere og få spennende opplevelser Vi starter med å lage fredagsmiddag og spiser i fellesskap. Deretter er det ulike aktiviteter fra gang til gang. Det kan være spill, leker, biljard, kosekvelder med film, bordtennis, PlayStation, kreative kvelder og mer. Noen ganger drar vi kanskje ut på noe sammen også. Det kan være; kino, bowling, skøyter, klatring, båltur, trampolinepark osv. Eller har du noen forslag til hva vi skal finne på?

Åpningstider: Foreløpig: Dette er et helt nytt tilbud så veien blir til mens vi går. Åpningstider kan derfor endres etter hva som er behovet for ungdommene. Annenhver fredag i partallsuker kl. 18.00 – 21.00.Oppstart: 24. jan!

 

Til høyre finner du mer info under "Plakat"